UEFA Champions League AC Milan vs FC Barcelona Live Stream Match

UEFA Champions League AC Milan vs FC Barcelona Live Stream Match Watch Now.Barca vs Milan Live streaming matchen live på datorn tv. Barcelona vs AC Milan Idag 13 september 2011. Som gäst lag, oavsett om AC Milan kunna slå Barcelona?. Olika parter är många som tror att den prognos poäng Barcelona vs AC Milan kommer att vinnas av Barcelona, ​​även med en tunn poäng.


Barca och Milan är den grupp H med BATE Borisov, och Viktoria Plzen. Barcelona i sig är den försvarande mästaren som för närvarande är fortfarande favorit till att vinna ligan mästare.

Prediction Barca vs Milan kommer att kolliderar över krafter med samma 4-3-3 mönster där de två lagen satte tre anfallare direkt. Barca själv får ett tillskott av nya spelare som Alexis Sanchez från Udinese och Fabregas i Boyong från arsenal. Om du vill lägga till Milano egen ammunition inom försvarssektorn, som fyllts i åldrarna för att få Mexes av AS Roma och vänster bak Taye Taiwo tills transferfönstret stänger, lägger fortfarande till aquailani mellersta delen av Liverpool.
Som hemmalaget borde Barcelona vill få maximal poäng medan du spelar hemma. Även de tidigare spelen i den inhemska arenan laget misslyckades med att vinna en 2-2 seger minskar inte förtroende för det katalanska laget. AC Milan står inför tuffa lag. De kommer att spela attackera stil Barcelona lita på Xavi och Iniesta och Lionel Messi i mitten framtill. Förutom att återvända Puyol och Pique förväntas lägga soliditet Barcelona mittfältet.
Medan AC Milan har ett litet problem när Zlatan Ibrahimovic har uteslutits mot sin gamla klubb på grund av skador han lidit. Men det är patologiskt och Robinho är redo att ersätta den rollen, att förverkliga sina förhoppningar om att besegra Barcelona framför supportrar. Mittfält sannolikt att fyllas av van Bommel och Seedorf som en attackerande mittfältare. Backlinjen är praktiskt taget inga problem eftersom alla spelare kan härledas Milanos stöttepelare.

Followers